Qingdao Florescence Tubes Commercial War Iron Army Special Training Camp

Mai i te 12 o Mei ki te 13 o Mei, 2020, i waimarie a Qingdao Florescence International Trade Co., Ltd. ki te powhiri i a koe mai i te Roopu Ahumahi o Changqing ki te whakangungu i a tatou katoa.I enei ra e rua, nga hoa mahi I whai waahi katoa ratou, i kaha ki te ako, i whiwhi nui, a ka mihi atu ahau ki a koe kia Gai raua ko Mr.

I puta mai te kaihautu ki te whakauru i nga korero o te huihuinga whakangungu me nga ture o te huihuinga.

Kaiako Mras You's passionate explanation
I raro i te kaiarahi o Kaiako Koe, i tere te uru o te katoa ki te ao ako teitei.Ko te pikitia e whai ake nei e whakaatu ana a Mr. Ko koe e whakamarama ana me pehea te whakamahi i te tikanga 5W ki nga mahi tuturu.I whai waahi nga hoa mahi katoa i uru mai.Hikaka ana te taunekeneke a te katoa me te wairua ora

I muri i te ra whakangungu, Kaiako Koe i tono ki nga tangata katoa kia korero ki a ratou ano i roto i te roopu.E hikaka ana, e kaha ana te katoa ki te whakapuaki i nga momo pukenga mahi i akohia i tenei ra, me pehea te whakamahi i nga maataapono ki nga mahi mahi.

Nga mihi ki a koe mo o kaha me to maara!Mauruuru koe mo to koha me to tautoko!Ko te kamupene Qingdao Florescence ka waiho ano hei "ahua maataki"!

x1
x22
x33
x44

 

Ka haere a Florescence ki te Whakaaturanga SEMA i Las Vegas, USA, Nov.5-8.

Ka whakaatuhia e matou a maatau hua nga ngongo o roto me nga papa o roto, me te tumanako ki te whakatau i a koe i te booth 41229!

x1

ka taea e matou te tuku i nga ngongo o roto me nga ngongo rapa taiao mo nga potae penei i raro nei.

ATV Tire Inner Tube

Tire Puera Roto Tube

Ahumahi Tire Inner Tube

Taraka Tire Tube Roto

Tire Tarakihana I roto Tube

OTR Tire Inner Tube

Tube Rubber Heavy Duty Rubber River Swim Float Tube

Hukarere Ski Sled Tube


Wā tuku: Akuhata-10-2020